Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

Εκδότης
Flix SE

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Διεύθυνση: Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 Μόναχο, Γερμανία
Τηλέφωνο: +49 30 300 137 300
E-mail: uslugi@flixbus.pl

* Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις για κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα καθώς και από κινητά τηλέφωνα εξαρτώνται από τις τιμές του εκάστοτε παρόχου.

Πρόεδρος εποπτικού συμβουλίου
Bodo Uebber

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου
André Schwämmlein (πρόεδρος), Daniel Krauss, Jean Christoph Debus

Εμπορικό μητρώο: 
Επαρχιακό Δικαστήριο Μονάχου, HRB 274912

Αριθμός ΑΦΜ:
DE 283764680

Υπεύθυνος σύμφωνα με την παρ. 18 2 MStV
Daniel Krauss
Friedenheimer Brücke 16
80639 Μόναχο
E-mail: uslugi@flixbus.pl

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια πλατφόρμα (πλατφόρμα ODR) για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών χωρίς την ανάγκη προσέλευσης σε δικαστήριο. Διατίθεται στη διεύθυνση www.ec.europa.eu/consumers/odr. Συμμετέχουμε σε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον επιτροπής διαιτησίας καταναλωτών. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των εγκεκριμένων φορέων επίλυσης διαφορών στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show. Σε αυτό το πλαίσιο, ανατρέξτε στο Schlichtungsstelle öffentlicher Personenverkehr e.V. [γερμανικός φορέας συνδιαλλαγής για τις δημόσιες συγκοινωνίες] (www.soep-online.de).

Η παρούσα ανακοίνωση νομικού περιεχομένου ισχύει επίσης για τα ακόλουθα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Glassdoor, Twitter, Xing, Pinterest, Kununu. Μπορείτε να βρείτε λίστα με τα μεμονωμένα κανάλια εδώ.