Εύρεση εισιτηρίων λεωφορείων για την Ελλάδα


Υγεία και ασφάλεια

Όποτε ταξιδεύεις μαζί μας, εσύ κι οι άλλοι είστε απόλυτα ασφαλείς.
Περισσότερες πληροφορίες

Άνεση στη διαδρομή

Τα λεωφορεία μας διαθέτουν μεγάλα και άνετα καθίσματα, τουαλέτα, Wi-Fi και ηλεκτρικές πρίζες.
Οι υπηρεσίες μας

Το μεγαλύτερο δίκτυο λεωφορείων στην Ευρώπη

Επίλεξε ανάμεσα σε πάνω από 3.000 ταξιδιωτικούς προορισμούς σε 40+ χώρες και ανακάλυψε την Ευρώπη μέσω της FlixBus.
Το δίκτυο των διαδρομών μας

Βιώσιμα ταξίδια με λεωφορείο

Τα ενεργειακώς αποδοτικά λεωφορεία μας έχουν αποδεδειγμένα εξαιρετικό αποτύπωμα άνθρακα ανά χιλιόμετρο που διανύει ο επιβάτης.
Βιωσιμότητα

Βρες οικονομικά εισιτήρια λεωφορείων με τη FlixBus!

Αν θες να ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα ή ακόμη και σε όλη την υφήλιο, η FlixBus καλύπτει κάθε ανάγκη σου με τα εκτεταμένα δρομολόγια των λεωφορείων μας! Επιπλέον, με τα οικονομικά μας εισιτήρια λεωφορείων είναι εύκολο να πας όπου κι αν θες, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση.

Διαδρομές και δρομολόγια λεωφορείων που ταιριάζουν με το πρόγραμμά σου

Τα ταξίδια με τη FlixBus είναι απλά και ξένοιαστα, χάρη στις συχνές λεωφορειακές συνδέσεις μας, στα αξιόπιστα λεωφορειακά μας δρομολόγια και στα άνετα, σύγχρονα λεωφορεία μας. Το εκτεταμένο μας δίκτυο καλύπτει 40+ χώρες και πάνω από 3.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, οπότε είναι εύκολο να σχεδιάσεις το ταξίδι σου και να κάνεις τη σχετική κράτηση στον ιστότοπό μας ή μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής μας. Επίσης, στη διαδρομή μένεις σε επαφή με τον έξω κόσμο μιας και τα περισσότερα λεωφορεία μας προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και ανιχνεύεις συνεχώς την πορεία σου σε πραγματικό χρόνο με το προηγμένο μας σύστημα παρακολούθησης.

Εύκολη αγορά των εισιτηρίων σου για λεωφορεία με τη FlixBus

Ο ιστότοπος και η εφαρμογή μας σε διευκολύνουν να σχεδιάσεις το ταξίδι σου, να βρεις τα πιο προσιτά ναύλα και να αγοράσεις με ασφάλεια τα εισιτήρια λεωφορείων που θέλεις. Είτε σχεδιάζεις το ταξίδι σου εκ των προτέρων είτε κάνεις κράτηση την τελευταία στιγμή, η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων της FlixBus είναι πανεύκολη. Επιπλέον, με το βολικό μας σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων, μπορείς να επιβιβαστείς στο λεωφορείο σου χωρίς να παιδεύεσαι με έντυπα εισιτήρια, αφού θα έχεις το τηλέφωνό σου ως εισιτήριο!

Τα ταξίδια με το FlixBus μια πιο βιώσιμη επιλογή

Τα ταξίδια με λεωφορείο δεν είναι απλώς μια βολική αλλά και μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή, γιατί συμβάλλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των εκπομπών σε σύγκριση με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια να κάνουμε τα ταξίδια με λεωφορείο ακόμη πιο «πράσινα» εφαρμόζοντας υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα στον στόλο των λεωφορείων μας, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης και καυσίμων και δίνοντας σε όλους τους επιβάτες τη δυνατότητα να αντισταθμίσουν το δικό τους αποτύπωμα άνθρακα όταν αγοράζουν τα εισιτήριά τους για λεωφορεία. Έτσι, όποτε ταξιδεύεις με τη FlixBus, μπορείς να ξέρεις ότι κάνεις μια υπεύθυνη επιλογή.

Ταξίδια με άνεση και στιλ με τη FlixBus

Η FlixBus όχι μόνο δίνει προτεραιότητα στην άνετη και εξυπηρετική μετακίνησή σου, αλλά και διασφαλίζει ότι μπορείς να ταξιδεύεις με όλες τις αποσκευές που χρειάζεσαι. Κάθε επιβάτης επιτρέπεται να έχει μία χειραποσκευή μαζί του στο κάθισμά του και μία αποσκευή στο πορτμπαγκάζ του λεωφορείου. Εκτός από την ευκολία όσον αφορά τις αποσκευές, τα λεωφορεία μας προσφέρουν και άλλες ανέσεις, π.χ. Wi-Fi στη διαδρομή, πρόσθετο χώρο για τα πόδια, ηλεκτρικές πρίζες και τουαλέτες, ώστε να έχεις ένα όσο γίνεται πιο εύκολο και ευχάριστο ταξίδι. Με τη φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή μας και την απλή μας πλατφόρμα κρατήσεων, ο προγραμματισμός των ταξιδιών σου με λεωφορείο είναι ευκολότερος παρά ποτέ. Κάνε κράτηση για το εισιτήριό σου στη FlixBus σήμερα και ταξίδεψε με άνεση και στιλ, έχοντας μαζί σου όλες τις αποσκευές σου.